Bortsett från garagetält säljer vi även partytält. Dessa tält är den populäraste produkten vi säljer. Våra partytält är lätta att montera och passar till alla tänkbara fester och event. Våra tält kommer i många storlekar och modeller, från små partytält som passar en enklare sammankomst, till våra massiva partytält som utmärkt passar till bröllops firanden. Gemensamt för alla partytälten är den höga kvalitén och de konkurrensstarka priserna.

Garagetält eller partytält – kontakta oss för mer information.

Brett sortiment av partytält

Våra partytält finns i många olika prisklasser och kvalitetsklasser. Ifall du suktar efter ett tält med högre kvalitet och lång livsläng passar våra partytält i PVC-kvalitet suveränt. Är du hellre i behov av ett billigare och mer lätthanterligt tält? Då går det utmärkt att införskaffa ett tält i PE-kvalitet. Med andra ord går våra tält att placera i två grupper, PVC-tält, och PE-tält.

PVC-tälten är av hög kvalitet och har lång levnadstid, alltså är dessa partytälten perfekta ifall man vill ha ett långvarigt tält som ska sitta uppe under längre perioder. PE-tälten är inte lika kraftiga som PVC-tälten, vilket gör dem utmärkta att köpa ifall tälten inte ska användas så ofta.

Priset på PE-tält är något billigare än PVC-tälten, på grund av den varierande kvaliteten. Den något lägre kvaliteten på PE-tältet medför dock till tältets montering, och gör generellt att tältet blir mer lätthanterligt, därför fungerar tältet utmärkt till mer spontant bruk. 


Är du i behov av ett garagetält? 

Våra garagetält är en smidig och smart lösning om du saknar en förvaringsplats till bilen under vintern. Garagetälten fungerar även som båttält, eller som ett mindre lagertält ifall du har behov av annan förvaring. Våra garagetält är en snabb och billig lösning som kan vara ett gott alternativ till att bygga ett förråd i trädgården.

Vi har ett brett sortiment av garagetält. Vi har allt från tält i storleken 2,4 x 3,6m, till tält i storleken 3,6 x 9,6m. Dessutom har vi även ett kvadratiskt 6 x 6m tält, som är en av våra populäraste produkter.